Azielahaneem's FotoPage

By: Not Angel Aneem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Raye Album...

Ambik ko! Penuh rumah dibuatnye!
Sessi yang paling disukai ramai, MAKAN!
Mom and Mak Long... makan sakan! Siap tambah2 lagi... :P
View all 12 photos...
Hari raya kat KL, takde ape yg special. Bosan jugak sebab ramai yang balik kampung, so yang tinggal beraya kat KL nie sangap la. Tapi 3 atau 4 hari raya tu ramai yang dah balik ke KL. Mase ni la raya kat KL start meriah walaupun takde la se-havoc raya kat kampung tu. My family on my Mom's side every year akan buat 'baraan'... Semua adik beradik akan berkumpul and then pegi menziarah rumah saudara-mara. Seronok sgt sebab kekadang tu sampai penoh rumah. Ye la, yang pegi pon sampai 7-8 biji kereta. Kekdg tu kitorg akan buat baraan sampai ke Teluk Intan sebab melawat sedara kat sane. Best tak?

Time raya la nak jumpe & kekenal sume sedara-mara, pastu nak nengok anak dara anak teruna sedara mara yang comel2 dan hemsem2... hueuheuhe! Pakcik makcik biasenye amik kesempatan ni utk berborak & bergossip la... Yang lelaki plak memacam la diorg bincang; pasal kete la, pasal bisnes la, ade gak bincang pasal nak kawin lagik! kohokhokkohokh! gatai gak pakcik2 aku nih!

Family aku tahun ni akan buat Family Gathering for Bugis family (Insyaallah...) pada 4 Dis 2004 ni kat Kuala Selangor. So, sesape yang rase dia tu daripada keturunan Bugis Kuala Selangor atau lebih specific nye daripada keturunan Raden Zainal Abidin & Raja Mariam ibni Sultan Ibrahim, join la gathering nie. Ade memacam aktiviti! (Promote sat!) For more infos, click here.


Monday, 15-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Me, myself and my DigiCam... LOL!

 
Hieks?!
Gotcha~!
View all 15 photos...
Well, nothing much here actually. Just photos of myself. Ngaahahahaha! Sangap! Actually I love to experiment with lights and lighting. And I love to play with facial expression and emotions. Tu je la kot...


Thursday, 14-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
NOKIA Upstart 2004 Exhibition

This one is pretty cool huh?
 
This one is Linda's...UiTM fine art student part 4.
View all 12 photos...
Pameran artworks yang terpilih ke semi-final pertandingan NOKIA Upstart Art Awards 2004. The theme used for this year's competition is Celebrate Diversity. The participants who participated in the competition were from art & design insititutions and colleges in Malaysia. Selected artworks were exhibited at the Ramsay Ong's Art Gallery, KL.

We managed to get there on time eventhough it was raining heavily that day. The best part was, we get to meet participants from other colleges and design institutions who participated in the competition.

Who won the competition? Well, we don't have a clue. The final result of the competition will be announced in December 2004 and the panel of judges are professional artists and designers.

(wah terase mcm reporter plak! kuikuikui!)


Sunday, 26-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
My libido... :P

 
 
 
View all 14 photos...
He's a final year Fine Art student in Faculty of Art & Design, UiTM Shah Alam. He's currently working on his environmental art projects. Experimenting with new material, he's the first artist in Malaysia who uses acetic silicone as the media in his paintings. (promote baikkk punyeee!!! )

I love to watch him work with colors and paints. I love the way he moves around the canvas. Watching him work is my libido...


Monday, 6-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
My artworks II... ;)

 
 
 
View all 21 photos...
Some of my sketches...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net